MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS QUI HEU
PARTICIPAT EN LES TROBADES. FINS EL PROPER ESTIU! 


No hi ha res millor que connectar amb la Natura. 
Ella ens permet reconnectar-nos amb la nostra essència. 
Com cada any, aprofitem aquest temps per practicar 
en un dels pulmons de la nostra ciutat.  



Obert a tothom, tot i no haver practicat mai la disciplina. Aportació voluntària.
A la Xina, el Txi Kung (exercicis xinesos per cultivar l'energia vital), es practica a l'aire lliure, així que com varem fer l'estiu passat, aquest juliol tornem a una de les zones verdes de la nostra ciutat: el Parc Catalunya.

Amb la pràctica a l'aire lliure, es gaudeix d'una connexió directa amb la natura i dels beneficis que això aporta, en realitzar exercicis destinats a activar i augmentar la nostra energia i vitalitat.

La pràctica al parc, és oberta a tothom que hi vulgui participar, només cal arribar amb puntualitat a l'espai on treballarem. No es requereix cap condició física determinada i el treball és apte per qualsevol edat.

Farem exercicis de Txi kung, senzills i fàcils d'aprendre, per flexibilitzar de forma suau els tendons i relaxar-nos, adquirint les bases i els principis per una pràctica personal quotidiana, que és el que atorga més beneficis per la salut física i emocional.

Ens trobarem els dies i hores que us assenyalo, a l'espai proper a l'observatori del parc, una mica més amunt de l'escenari de concerts, (davant el camí que ve de l'observatori), 

No es contemplen inscripcions ni una quota fixa per la pràctica, tan sols l'aportació voluntària (anònima), que vulgui fer el practicant, cada vegada que participi a l'activitat.

Animeu-vos a provar aquesta disciplina, us sentireu molt millor físicament i mentalment i afrontareu amb més vitalitat aquest estiu!!!

Lloc de la pràctica al parc:

Si voleu més informació o teniu algún dubte, podeu escriure'm a
myt_7@hotmail.com o trucar-me els migdies al tel. 600 45 88 61